RSS feed

Reactie van Roos Prommenschenckel op mijn Blog Torticollis Spasmodica

Geplaatst op

Zo’n lieve reactie gehad van Roos vandaag per mail.

RE: Je bent mijn redding geweest!

Lieve Jos,

Ik kreeg echt kippenvel tijdens het lezen van je verhaal!

Ik ben zo blij voor je dat je erachter bent gekomen  wat je hebt 🙂  en helemaal geweldig dat het nu zo goed met je gaat!

Je hebt je verhaal ook echt heel mooi verwoord. Ik weet zeker dat jou verhaal ook veel mensen zal helpen.

Echt heel leuk dat je de moeite hebt genomen om mij te mailen over jouw verhaal!

Ik heb al veel leuk reacties gekregen na aanleiding van mijn bezoek bij Jenssen maar dit overtreft alles. Ik ben heel blij dat die uitzending jou heeft geholpen.

Genietse van alles 🙂

Groetjes,

Roos Prommenschenckel
Voorzitter Roos Prommenschenckel Foundation

Mail: Roos@rpfoundation.nl

http://www.roosprommenschenckelfoundation.nl

www.pimpedbyroos.nl

Advertenties

Over Jos Beerens

Keukenmanager|MindDJ|fotografie #Canon 1300D|video-editing|grappig|serieus|man van|vader|ICT en communicatie in de zorg|ondernemer en nog veel meer!

»

 1. Hallo,
  Ik lees net dit verhaal. Ik heb zelf sinds 2006 TCS en krijg sinds 2007 Botox. Ook mijn ervaringen met de behandelingen zijn goed. Momenteel gaat het even wat minder, want het is toch weer helemaal terug gekomen. Mijn nek draait naar links. Ik heb twee kleine kinderen, ben zelf 34 en de vermoeidheidskkachten, de pijn, de schaamte, stress, zijn herkenbare feiten. Ik vind het denk ik nog het moeilijkste om mensen uit te leggen wat ik mankeer, omdat je soms niets merkt als de Botox aanslaat. Ondanks dat, merk ik dat stress en inspanning de klachten wel wat doen terugkomen. Ik ben ook deprie als ik weer last krijg en ik kan het nog steeds niet helemaal accepteren. Ik raak in een isolement, dat is heel eenzaam. Mijn kids zijn nog te klein om het te begrijpen en ik voel me soms ook schuldig naar ze dat ik zo weinig met ze kan ondernemen.

  Ik ben als de dood dat de Botox op een dag niet meer werkt. Die onzekerheid is ook weer spanning. Het helpt me om af en toe verhalen van lotgenoten te lezen.
  Ik wens dit niemand toe.

  Mooi dat je weer kunt genieten van het leven ! Als mijn Botox nu gaat werken kan ik dat ook weer!

  Lieve groeten,

  Meike

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: